marți, 9 decembrie 2014

Un colier

Din margele toho aurii, perle albe si gri de 8 mm, un colier elegant, la baza gatului.
 Ar putea fi un cadou frumos de sarbatori, nu-i asa?
Ce parere aveti?







3 comentarii:

  1. O fi cum se spune, frumos, dar cheița și celelalte chestii, din ce aliaj or fi făcute nu știu, ce știu este că în câteva zile au oxidat și ți-a iritat și pielea pentru câteva săptămâni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca esti o persoana foarte sensibila...
    Spui ca nu stii din ce aliaj sunt facute dar stii ca te irita pentru cateva saptamani - sa inteleg ca te irita orice aliaj?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt la fel de sensibila la acest capitol...Dar nu stiu din ce aliaj sunt facute cheitele folosite de d-na Cati,pentru ca dupa ce am cumparat o bratara de la dansa, a fost pentru prima data cand nu m-am iritat decat foarte putin si neinsemnat la inceput.Apoi am pututhe sa o port fara nici un fel de probleme.La fel mi s-a intamplat si cu cerceii pe care i-am luat tot de la dansa.Eu m-am gandit ca poata dumneaiei a folosit ceva mai de calitate fata de ce ne ofera piata...Si,credeti-ma, am incercat destule...Asta, adica iritatia cu mancarime si tot tacamul,este motivul pentru care eu nici nu am putut sa port bijou-uri.Si de la d-na Cati cand am cumparat am fost reticenta...Dar, va spun, m-am ingrijorat degeaba.Am incercat si cu alte bijou-uri de pe piata si m-am lovit de aceeasi veche problema a mea.Deci, nu mie imi trecuse aceasta sensibilitate , ci d-na Cati foloseste ,probabil, ceva mai de calitate...

    RăspundețiȘtergere